Written by SimonlyCheck

Ben start met 4G

Ben staat bekend als een van de goedkopere sim only providers. Na providers als Vodafone, Simyo, Hi, Telfort, T-Mobile en KPN zal ook prijsvechter Ben vanaf oktober starten met het aanbieden van 4G internetsnelheid.

4G maakt internetten aantrekkelijker

Ben-4G

Volgens Ben maakt 4G het gebruik van mobiel internet een stuk leuker. Zo kunnen Ben gebruikers vanaf 1 oktober snel websites laden, video’s en muziek streamen en super snel up- en downloaden. Daarnaast zegt de provider nog meer goed nieuws te hebben: Naast het snelle 4G netwerk, zullen klanten ook een beter bereik krijgen, aldus Ben. Ben zal zich met name gaan focussen op de internet snelheden binnen de Randstad, ze zeggen dat het gebruik van 4G hier het beste tot zijn recht zal komen.

Huidige SIM only internet aanbod & 4G

Momenteel biedt Ben vier sim only internet bundels aan. Hieronder vind je alle 4 de abonnementen.
Simonly-internet-bundels-ben

 

 

 

 

 

Vanaf 1 oktober zal daar een vijfde bundel bij komen. Deze bundel zal bestaan uit 2500 MB mobiel internet die gebruik zal maken van de 4G snelheid. Verder zullen alle sim only internet abonnementen gebruik blijven maken van het 3G netwerk, enkel het abonnement van 1500 MB mobiel internet zal automatisch gebruik maken van 4G.
Aangezien Ben via het betrouwbare T-Mobile netwerk opereert, kunnen zij meeliften met de uitbreiding van het 4G-netwerk van T-Mobile. Dat betekent dat ze eind van dit jaar 4G willen gaan aanbieden binnen de 20 drukste steden van Nederland. Hieronder een map waarin te vinden is waar en hoe sterk de 4G verbindingen van Ben (T-Mobile netwerk) zijn.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

een × een =