Written by Donat Berisha

Ben sim only voordeliger door nieuwe bundels

Provider Ben biedt nu nog voordeligere sim only abonnementen aan. Het aanbod abonnementen van de provider is namelijk veranderd. Zo zijn er nu vier verschillende databundels in plaats van vijf en bevatten de bundels meer data dan voorheen (voor dezelfde prijs). Zolang de actie voor dubbele data blijft lopen, betekent dit extra voordelige abonnementen bij de aanbieder.

Nieuw aanbod Ben sim only abonnementen

Er zijn twee belangrijke wijzigingen in het aanbod internetbundels van Ben:

  1. De 3000 MB en 8000 MB bundels zijn verdwenen en vervangen door een 4000 MB bundel.
  2. Je krijgt meer MB’s voor dezelfde prijs (of je betaalt minder voor dezelfde hoeveelheid MB’s). Dit geldt voor alle bundels behalve de 1000 MB bundel (hier verandert niets en betaal je hetzelfde).

Hieronder zie je een tabel die de oude en nieuwe internetbundels van Ben sim only vergelijkt. Let er op dat dit op basis van de huidige prijzen (inclusief dubbele data) is, en in de toekomst dus kan veranderen.

Ben - Oude databundelsBen - Nieuwe databundels
1000 MB = €4,-1000 MB = €4,-
3000 MB = €5,-4000 MB = €5,-
6000 MB = €7,-6000 MB = €6,-
8000 MB - €8,50-
10.000 MB = €10,-10.000 MB = €7,-

Je dient een van de bovenstaande databundels nog te combineren met een bel/sms bundel om een sim only abonnement af te kunnen sluiten.

Wat is het goedkoopste abonnement van de provider?

Door de nieuwe bundels kom je nu dus goedkoper uit. Maar wat is nu eigenlijk het goedkoopste sim only abonnement van Ben?

Je komt op dit abonnement door de goedkoopste databundel (zie hierboven) te combineren met de goedkoopste bundel voor bellen en sms’en. Bij Ben kun je kiezen uit 200 minuten / sms’jes voor €3,- per maand, of onbeperkte minuten / sms’jes voor €5,- per maand.

De goedkoopste sim only van Ben is op dit moment de internetbundel van 1000 MB (500 MB + 500 MB gratis) plus de bel/sms bundel van 200 min/sms. Dit komt neer op een tarief van €7,- per maand.

Abonnement van Ben afsluiten?

Direct een sim only abonnement van Ben afsluiten en profiteren van de voordeligere bundels? Een extra bonus is dat je momenteel ook nog eens geen aansluitkosten (ter waarde van €20,-) betaalt.

Door op onderstaande knop te klikken, ga je direct naar de website van sim only provider Ben. Hier kun je alle opties nog eens bekijken en direct een sim only afsluiten.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

tien − 6 =