Written by Dennis Vlaar

Ben sim only aanbieding

Ben je aan het zoeken naar een nieuw sim only abonnement? Het kan soms moeilijk zijn om een sim only abonnement te kiezen tussen al die honderden verschillende abonnementen. Gelukkig zijn er altijd aanbiedingen die de keuze makkelijker maken. In dit artikel bespreken we de Ben sim only aanbieding die nu loopt. We helpen je ook met het vergelijken van sim only abonnementen in dit artikel. Lees dus door!

Ben sim only aanbieding

Bij Ben loopt nu tijdelijk een sim only aanbieding waarbij je extra data krijgt bij je abonnement. De extra data kan oplopen tot 2GB per maand. Hieronder in de tabel zie je bij welke abonnementen je extra data krijgt.

Abonnementen+ Extra dataPrijs inclusief 100 min/sms
1GB data500MB€8
2GB data1GB data€9,50
3GB data2GB data€11
5GB data2GB data€14

De bovenstaande prijzen zijn voor een abonnement van 24 maanden met 4G internetsnelheid.

Vergelijk Ben sim only aanbieding

Er zijn veel verschillende abonnementen mogelijk bij Ben, dit komt omdat je veel opties hebt.

  • Hoeveel belminuten kies je?
  • Wil je 3G of 4G internet?
  • Voor hoe lang wil je het abonnement afsluiten?
  • Hoeveel data wil je?

Om de prijzen wat overzichtelijker te maken kun je gebruik maken van onze ben sim only vergelijker. De aanbieding is in de vergelijker verwerkt, dus zo kun je gemakkelijk kijken welke van de Ben aanbiedingen sim only bij jouw past! Een abonnement afsluiten kun je doen via de bestelknop!

Voor wie is deze Ben sim only aanbieding geschikt?

Ben is onder de sim only aanbieders een provider met lage prijzen. Dit maakt de abonnementen aantrekkelijk voor mensen die niet te veel geld uit willen geven en toch bereikbaar willen blijven. Met deze Ben sim only aanbieding worden de prijzen nog scherper en dus nog aantrekkelijker. Ben maakt gebruik van het T-Mobile netwerk, dit is een van het meest vertrouwde en snelste netwerk van Nederland. Je krijgt voor die lage prijs dus wel goede kwaliteit.

Hoe schaf ik een Ben sim only aanbieding aan?

Het aanschaffen van een sim only abonnement is bij Ben heel simpel. Als in de vergelijker het abonnement hebt gevonden dat bij jouw past en op “bekijk” klikt, dan wordt je doorverbonden naar de Ben website. Hier kun je op “Volgende stap” klikken. Dan wordt er vervolgens gevraagd naar een aantal gegevens, het invullen hiervan kost ongeveer 5 minuten. Na het betalen ontvang je een bevestigingsmail. Heb je al een telefoonnummer en wil je die behouden? Dat kan gratis bij Ben. Via de website kun je dit aanvragen.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

12 + tien =