Written by Dennis Vlaar

Ben komt met 10GB dagpas

Het telecombedrijf Ben komt met een dagpas van 10 GB voor maar €3. Wat houdt deze aanbieding precies in? Is dit wel zo goedkoop? En voor wie is dit de perfecte aanbieding? Deze vragen worden in dit artikel beantwoord.

10 GB dagpas

De nieuwe actie van Ben is te gebruiken voor alle klanten. Mensen met een simonly abbonnement maar ook mensen die een telefoon bij Ben hebben gekocht kunnen dus gebruik maken van deze actie. De dagpas geeft je toegang tot 10 GB internet in heel Europa voor 24 uur.

Ben Sim Only abonnement afsluiten?

Hoe goedkoop is dat dan eigenlijk? 10 GB voor €3 is het goedkoopste wat je gaat vinden in Nederland. Alhoewel het voor 1 dag, kun je hier gebruik van maken wanneer je denkt meer data nodig te hebben. Ben je benieuwd naar de abonnementen van deze provider? Hieronder in de vergelijker kun je bekijken welke abonnementen er zijn. Kies een geschikt abonnement en druk op de bestelknop voor meer informatie.

Ben internet

Ben is een dochterbedrijf van telecom aanbieder T-mobile. Ben en T-mobile maken beide gebruik van hetzelfde “T-mobile netwerk”. Dit netwerk is het snelste mobiele netwerk dat zich in Nederland bevindt. Naast het snelle internet dat Ben aanbiedt is het ook een echte prijsvechter. Het telecombedrijf heeft altijd wel een actie lopen waar je als consument van kunt profiteren. Momenteel betaal je bij Ben geen aansluitingskosten, gemiddeld ben je bij andere providers ongeveer €20 kwijt aan aansluitingskosten. In de vergelijker zul je ook zien dat Ben vaak als goedkoopste naar boven komt.

Voor wie is dit Ben abonnement?

Je vraagt je misschien af: Is deze actie misschien iets voor mij? 10 GB is veel internet, voor vergelijking je kun met 10 GB internet:

  • 10 HD films downloaden
  • 30 uur youtube kijken
  • 10.000 fotos versturen
  • 1 miljoen whatsappjes sturen

Je zou dus kunnen stellen dat je je in ieder geval geen zorgen hoeft te maken dat je MB’s tekort komt. Deze aanbieding is dus vooral voor mensen die gerust zoveel willen streamen als ze maar willen en misschien onderweg in de trein nog een film willen downloaden. Dat allemaal voor maar €3. Het voordeel is ook dat je nergens aan vast zit, je kunt per dag bepalen. Dus mocht je binnenkort een dag hebben waarop je veel internet nodig zal hebben en bang bent dat je te kort gaat komen aan MB’s dan is dit de ideale oplossing!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + elf =