Written by Donat Berisha

Sim only provider Ben komt met jaarcontracten

Sim only provider Ben vergroot zijn bestaande aanbod: alle abonnementen kunnen nu ook voor 1 jaar worden afgesloten. Voorheen was het alleen mogelijk om abonnementen met een looptijd van 2 jaar of 1 maand af te sluiten. De optie voor 1 jaar is daar nu dus aan toegevoegd. Hoe zit het met de prijzen, en waarom heeft Ben hier voor gekozen? Lees snel verder voor meer informatie!

Nieuw sim only aanbod Ben

Wil je nu een sim only abonnement afsluiten bij Ben, dan kun je uit de volgende contractduren kiezen:

  • 2 jaar
  • 1 jaar
  • 1 maand

De tarieven voor jaarcontracten liggen precies in het midden van 2-jarige en maandelijks opzegbare abonnementen. Hieronder zie je daarvan een aantal voorbeelden op basis van de huidige sim only bundels van Ben:

  • 200 min / sms & 1000 MB met een jaarcontract voor €8,- (maandelijks opzegbaar = €9,- en 2-jarig = €7.-).
  • 200 min / sms & 10000 MB met een jaarcontract voor €16,- (maandelijks opzegbaar = €17,- en 2-jarig = €15.-).
  • Onbeperkt min / sms & 3000 MB met een jaarcontract voor €11,- (maandelijks opzegbaar = €12,- en 2-jarig = €10.-).

Waarom kiest Ben ervoor jaarcontracten aan te bieden?

Een breder aanbod zorgt ervoor dat klanten meer keuze hebben wat betreft het afsluiten van een sim only abonnement. Met de toevoeging van een jaarcontract geeft sim only provider Ben klanten meer keuze.

Ook kan het zijn dat Ben veel vragen heeft gehad over jaarabonnementen. Aangezien dit voorheen niet mogelijk was, kan het zijn dat mensen daardoor een sim only abonnement hebben afgesloten bij een andere aanbieder. Hierdoor heeft Ben potentiële klanten misgelopen. Door nu jaarlijkse contracten toe te voegen aan het bestaande aanbod, hoopt provider Ben natuurlijk dat er meer abonnementen worden afgesloten.

Ben sim only abonnement afsluiten

Zat je te wachten op jaarabonnementen van sim only provider Ben, of ben je gewoon nog op zoek naar een nieuwe sim only? In onderstaande vergelijker zie je het aanbod van Ben. De nieuwe bundels met een looptijd van 1 jaar zijn er al in verwerkt!


Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twintig − 11 =