Written by Dennis Vlaar

Allergoedkoopste sim only afsluiten?

Ben je op zoek naar de allergoedkoopste sim only? Dan ben je hier op de juiste pagina! Sim only abonnementen zijn tegenwoordig al vanaf enkele euro’s per maand beschikbaar. In dit artikel helpen we jou met het vinden van de allergoedkoopste sim only. Lees dus verder!

Allergoedkoopste sim only abonnementen vergelijken

Je kunt gemakkelijk de allergoedkoopste sim only abonnement vinden door onze onafhankelijke sim only vergelijker te gebruiken. Providers zijn constant aan het concurreren met nieuwe aanbiedingen & deals. Pak dus je voordeel door een vergelijker te gebruiken. In de onderstaande vergelijker zie je de goedkoopste abonnementen met minimaal 1GB internet en 100 belminuten. Dit kun je verlagen door de balken te verschuiven. Wil je meteen een abonnement afsluiten? Dat kan via de bestelknop!

Het allergoedkoopste sim only abonnement van dit moment

Het allergoedkoopste sim only abonnement dat nu beschikbaar is op de markt, is een sim only abonnement van Simpel. Het abonnement kost €2,50 per maand en bevat 250MB data en 50 sms’jes/belminuten. Bij dit abonnement maak je gratis gebruik van het 4G netwerk. Zelfs in vergelijking met een prepaid bundel, ben je bij dit abonnement veel goedkoper uit.

Waar je op moet letten bij dit soort abonnementen?

Als je op zoek bent naar de allergoedkoopste sim only, dan zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Goedkopere abonnementen bieden niet de snelste mobiele internetsnelheden. Voor de meeste mensen maakt dit niet zo heel veel uit. Je hebt alsnog snel internet voor de meest gebruikte mobiele toepassingen. Als je voor een goedkoop abonnement kiest, dan heb je waarschijnlijk niet zo’n groot abonnement. Op het moment dat het abonnement te klein is, ga je buiten je bundel. De kosten voor bellen/internetten buiten je bundel zijn niet goedkoop! Bestel dus een abonnement die groot genoeg is, anders ben je uiteindelijk alsnog niet goedkoop uit.

Hoeveel MB’s en belminuten heb ik nodig?

Het is dus handig om te weten hoeveel je verbruik per maand is. Misschien weet je van jezelf al hoeveel je belt, maar het is lastig in te schatten hoeveel data je verbruikt. Gelukkig kun je dit in je telefoon zien. Ga naar “instellingen” vervolgens naar “mobiele data”. Bij “dataverbruik” kun je zien hoeveel data je in de afgelopen maand hebt verbruikt. Op het moment dat dit je eerste sim only abonnement is, kun je ook een sim only voor 1 maand afsluiten en daarna bepalen hoeveel data je nodig hebt.

Heb je een abonnement kunnen vinden waarmee je voordeliger uit bent?
Laat het ons weten! We zijn benieuwd naar je reactie.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

drie × 3 =