Written by Donat Berisha

Alleen data sim only?

Vaak bestaat een sim only abonnement uit een internetbundel met een bel- of sms bundel. Echter zijn er ook alleen data sim only abonnementen. Maar waarom zou je zo’n abonnement nodig hebben, en voor wie is het geschikt? Na het lezen van deze blog heb je antwoord op deze vragen. Lees dus snel verder!

Alleen internet sim only afsluiten?

Het afsluiten van een abonnement is erg eenvoudig. Allereerst vergelijk je alle sim only abonnementen gemakkelijk via onderstaande vergelijker. Ben je op zoek naar een sim only alleen internet abonnement? Schuif dan de belminuten naar 0 minuten en vind jouw beste keus. Klik op de bestelknop en bestel direct!

Wat is een sim only alleen internet?

Alleen internet houdt in: een sim only met internet en zonder andere diensten. Alle belangrijke informatie daarover vind je op deze pagina. Je abonnement bestaat dus enkel uit een internetbundel; je kunt hier niet mee bellen en sms’en. Natuurlijk zijn er wel alternatieven. Bellen en sms’en kan tegenwoordig namelijk vaak via het internet. Denk hierbij aan Facetime, Skype Whatsapp of Viber. Ben je toch een keer genoodzaakt om te bellen/sms’en, dan doe je dat buiten de bundel om. Er zal dan wel een hoger tarief betaald moeten worden dan je wellicht gewend bent. Deze kosten komen eenmalig bovenop de maandelijkse kosten van het abonnement.

Sim only onbeperkt internet?

Wanneer je op zoek bent naar een sim only abonnement met alleen internet, is de kans groot dat je veel van data gebruik maakt en minder interesse hebt in bellen en sms’en, aangezien hier tegenwoordig ook alternatieven voor zijn (zoals Facetime en Whatsapp). In dat geval is het ook populair om voor sim only onbeperkt internet te kiezen. Met onbeperkt internet weet je namelijk zeker dat je voldoende data in je abonnement hebt. Klik hier voor meer informatie over sim only onbeperkt internet.

Waarom een alleen data sim only?

Een sim only met alleen internet kan een goedkope optie zijn als je je telefoon alleen gebruikt voor mobiel internet. Je betaalt nu namelijk niet voor belminuten en/of sms’jes die je niet gebruikt. Tegenwoordig kun je ook nog eens gemakkelijk zonder belminuten bellen. Maak bijvoorbeeld gewoon gebruik van Facetime, Skype of Whatsapp bellen. Je belt dan als het ware met je internetbundel. Gebruik je wifi, dan kost het je helemaal niets! Het is ook nog eens goedkoper dan sim only met onbeperkt bellen, dus ook voor mensen die wel veel bellen kan het interessant zijn. Dan zul je jezelf wel de vraag moeten stellen of Facetime, Skype of Whatsapp het bellen kan vervangen.

Voor wie is het geschikt?

Een alleen internet sim only is een ideale optie voor mensen die geen gebruik maken van belminuten. Met deze bundel heb je snel internet op je telefoon, laptop of tablet, zonder dat je hoeft te betalen voor onnodige belminuten. Het kan ook geschikt zijn voor mensen die bellen, maar het bellen ook kunnen vervangen door Facetime, Skype of Whatsapp bellen. Hier heb je enkel data voor nodig.

Welke providers bieden alleen internet sim only aan?

Niet alle telecomaanbieders hebben met alleen internet bundels. De volgende providers bieden wel alleen data sim only abonnementen aan:

  • Youfone
  • Hollandsnieuwe (Bij Hollandsnieuwe gebruik je mb’s, belminuten en sms’jes vanuit één bundel. Wanneer je niet belt en sms’t kun je het gehele tegoed gebruiken voor internet MB’s.)
  • KPN
  • T-Mobile
  • Vodafone

Er is dus voldoende keuze wanneer het aankomt op een alleen data sim only. Daarom raden we aan alle providers en abonnementen goed te vergelijken, zodat je jouw favoriete abonnement vindt!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

dertien − 1 =