Written by Donat Berisha

Alleen bellen en sms abonnementen vergelijken?

Tegenwoordig is bijna iedereen constant online met apps als Whatsapp, Instagram en Spotify. Het lijkt misschien ouderwets, maar er zijn genoeg situaties waarin een sim only abonnement met alleen bellen en sms een goede optie zou zijn. In deze blog bespreken we die opties en laten we je de voordelen van een abonnement met enkel belminuten zien. Lees dus snel verder!

Alleen bellen en sms sim only vergelijken

Door het vele verbruik van data in Nederland bieden de meeste providers veel sim only abonnementen aan met een databundel. Voor de mensen die een sim only alleen bellen en sms abonnement willen is er ook nog wel een aanbod. Het is dus nog steeds mogelijk om een sim only met enkel belminuten en sms’jes af te sluiten. Hieronder hebben wij in onze vergelijker de sim only abonnementen voor je verzameld. Door te filteren op een databundel van 0 GB (schuif ‘Databundel’ helemaal naar links) zul je het aanbod van sim only’s met enkel bellen en sms vinden.Waarom een sim only zonder internet?

Een sim only zonder internet kan om meerdere redenen handig zijn. Denk bijvoorbeeld aan de volgende redenen:

  • Je bent niet zo digitaal en gebruikt amper internet, maar wilt wel bereikbaar zijn.
  • Je belt veel liever dan dat je berichten stuurt op bijvoorbeeld Whatsapp.
  • Je hebt vrijwel overal WiFi, dus hebt geen databundel nodig.
  • Je wilt besparen op je telefoonkosten.

Voordeel van bel en sms sim only

Het grote voordeel van een sim only alleen bellen en sms abonnement is natuurlijk dat het je geld bespaard. Er zit geen data in je bundel, dus zul je hier ook niet voor betalen. Wanneer je amper of geen gebruik maakt van mobiel internet is deze kostenbesparing zeker de moeite waard. Je kunt natuurlijk altijd nog internetten via een WiFi verbinding.

Bellen via internet

Er zijn tegenwoordig veel alternatieven om te bellen en sms’en. Zo heb je juist geen belminuten nodig, maar kun je bellen via apps zoals Skype, Facetime en Whatsapp. Hierdoor wordt bellen en sms juist overbodig in je abonnement, en heb je een grotere internetbundel nodig. Het kan natuurlijk ook het geval zijn dat je constant een WiFi-verbinding hebt. In dit geval kun je zelfs gratis bellen via internet. Met een werkende WiFi-verbinding heb je helemaal geen internetbundel nodig om te bellen via internet. Aan jou de keuze wat het beste bij jou past!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 3 =