Written by Dennis Manshanden

Abonnement zonder toestel vergelijken?

Ben jij op zoek naar een abonnement zonder telefoon? Dan ben je hier aan het juiste adres! Uit onderzoek is gebleken dat je over het algemeen voordeliger uit bent wanneer je een sim only abonnement en een telefoon apart aanschaft. Daarom bespreken we in dit artikel waarom het verstandig is voor een abonnement zonder toestel te kiezen, hoe je een geschikte abonnement kiest en daarbij het goedkoopste uit kunt zijn.

Wat is een abonnement zonder toestel?

Simpel gezegd is een abonnement zonder telefoon een sim only abonnement die je koopt voor je huidige of nieuwe telefoon. Je krijgt een simkaart thuisgestuurd of je haalt deze in de winkel en daarmee betaal je maandelijks voor mobiel bellen, sms’en en internetten. Je hebt daarmee dus geen kosten voor je telefoon, tenzij je een telefoon met een abonnement koopt.

Sim only abonnementen vergelijken?

Wil jij direct een sim only abonnement kopen? Gebruik dan de onderstaande vergelijker om een abonnement zonder toestel te kopen op basis van je persoonlijke voorkeur voor provider, contractduur, budget en internetsnelheid. Weet je nog niet helemaal hoe je een goede sim only moet kiezen? In dit artikel wordt dat stap voor stap voor je uitgelegd! Wil je direct bestellen? Klik dan op de bestelknop(pen) hieronder!

Waarom een abonnement zonder toestel kopen?

Waarom moet je een sim only abonnement kopen? Wanneer je een toestel met abonnement koopt, ben je over het algemeen duurder uit. Daarnaast zijn er nog vele andere voordelen van een sim only abonnement:

  • Er zijn meer aanbieders van sim only abonnementen in tegenstelling tot telefoonabonnementen. Hierdoor heb je meer keuze en zijn abonnementen vaak goedkoper.
  • Je hebt veel flexibiliteit bij een sim only abonnement. Bij een telefoonabonnement zit je vaak vast aan een contract van 1 tot wel 2 jaar. Naast het abonnement, waarvoor je betaalt, moet je ook de telefoon afbetalen. Sim only daarentegen biedt je de optie op een abonnement maandelijks te kunnen opzeggen.
  • Met een telefoonabonnement ben je een stuk duurder uit, omdat je niet alleen voor het abonnement betaalt, maar ook voor de telefoon.
  • Sim only is de goedkoopste optie voor buitenhuis internetten.

Goedkoop abonnement zonder telefoon

Indien je op zoek bent naar een goedkoop abonnement zonder telefoon, zul je waarschijnlijk kleinere bundels vinden. Je bent echter wel voordelig uit! Toch zijn deze abonnemenenten vaak groot genoeg voor de meeste doeleinden. Op onze pagina over de goedkoopste sim only abonnementen vind je hierover meer informatie.

Voor wie is een sim only abonnement geschikt?

Een sim only/abonnement zonder toestel is in vele situaties geschikt. Een aantal voorbeelden zijn:

  • Indien je altijd & overal bereikbaar en verbonden met het internet wilt zijn.
  • Over het algemeen gebruiken jongeren meer internet dan ouderen, aangezien ze veel waarde hechten aan snel internet tegen een goedkope prijs.
  • Toch is sim only ook voor ouderen geschikt! In tegenstelling tot jongeren bellen ouderen namelijk vaak meer, maar maken ze ook regelmatig gebruik van het internet.
  • Een sim only is geschikt voor mensen die een flexibel abonnement willen (maandelijks opzegbaar of eenjarig abonnement).

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 − achttien =