Written by Dennis Vlaar

Abonnement bellen naar buitenland

Bel jij vaak naar het buitenland? Dan is het slim om te kijken welke provider het beste bij jou past. Je kunt namelijk veel geld besparen, omdat tarieven bij providers voor bellen naar het buitenland veel verschillen. In dit artikel helpen we je met kiezen tussen alle providers, zodat met een abonnement bellen naar buitenland voor jou voordeliger wordt! Lees dus verder!

Abonnement voor bellen naar buitenland afsluiten?

Bij veel providers moet je voor bellen naar het buitenland vanuit Nederland extra betalen. Het is dus belangrijk dat je goed kijkt of bellen vanuit Nederland naar het buitenland binnen de bundel valt. Onder de vergelijker hebben wij de beste providers op een rijtje gezet. Hieronder in de vergelijker kun je bekijken welke provider het beste bij jou past. Geef aan hoeveel belminuten je wilt en bekijk of bellen naar het buitenland binnen de bundel valt.

Via de ‘bestellen’ knop kun je gelijk een abonnement afsluiten!

Waarom een abonnement voor bellen naar buitenland

Als je veel naar het buitenland belt dan kun je veel geld besparen door een abonnement te nemen. Het is dan wel belangrijk dat je de juiste provider kiest. Bij een aantal providers kun je binnen je bundel bellen naar EU-landen, dit is de voordeligste optie. Een abonnement is het meest aangeraden als je maandelijks naar het buitenland belt, omdat je bij een abonnement per maand betaald.

Beste providers voor abonnement bellen naar buitenland

Hieronder hebben we de beste providers voor bellen naar het buitenland op een rijtje gezet. Dit rijtje kun je in combinatie met de bovenstaande vergelijker gebruiken.

EU bellen binnen bundel bij KPN

Bij KPN kun je met een onbeperkt bellen abonnement ook naar landen binnen de EU bellen. Dit abonnement is al verkrijgbaar vanaf €9,99 euro, dan heb je een abonnement zonder data.

Mobiel in het buitenland met Budget Mobiel

Bij Budget Mobiel krijg je 100 gratis belminuten waarmee je naar EU-landen kunt bellen als je een sim only abonnement neemt. Het goedkoopste abonnement bij Budget Mobiel kost €9,99 per maand, hierbij krijg je 7 GB data en onbeperkt bellen in Nederland. Als 100 belminuten te weinig is, is het mogelijk om extra belminuten hierbij te kopen.

Internationaal bellen met Lebara

Bij Lebara is het mogelijk om bij je abonnement voor €5 extra per maand onbeperkt te bellen naar 44 landen. Het goedkoopste abonnement waarbij dit kan kost €15, hierbij zit ook 5 GB data en onbeperkt sms.

Bellen naar EU-landen met T-Mobile

Bij T-Mobile kun je met elk abonnement bellen naar EU-landen vanuit Nederland. Je kunt kiezen tussen 120 belminuten of onbeperkt bellen. 120 belminuten zijn verkrijgbaar vanaf €13,50 en onbeperkt bellen is verkrijgbaar vanaf €37,50.

Waar moet je op letten als je een abonnement neemt voor bellen naar het buitenland?

Als je een abonnement neemt waarmee je naar het buitenland gaat bellen, dan moet je altijd goed kijken wat de tarieven zijn. Als je naar landen buiten de EU belt, dan kunnen de tarieven flink oplopen. Om niet voor onverwachte kosten komen te staan is het dus handig om hier rekening mee te houden.

Smaken verschillen

Het ideale abonnement verschilt per persoon. Om jouw ideale abonnement te vinden, adviseren wij de bovenstaande providers vergelijken in de vergelijker bovenaan de pagina. Zo kun jij het voordeligste abonnement voor bellen naar het buitenland vinden!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × drie =