Written by Dennis Vlaar

Aantal Simpel klanten groeit met 16% in 2019

De provider Simpel heeft zijn klantenbestand met 16% zien vergroten in 2019. Simpel had aan het begin van 2019 een klantenbestand van 844.000 klanten, eind 2019 waren dit er 977.000. In dit artikel gaan we bespreken hoe dit komt en wat dit betekent voor Simpel.

Omzetgroei van 20%

De groei van het aantal klanten in 2019 zorgde ook voor een groei in omzet. De omzet is in 2019 met 20% gegroeid tot €114 miljoen. Deze cijfers werden bekend gemaakt in het jaarverslag van 2019. Het bedrijfsresultaat bedroeg eind 2019 €38,4 miljoen, dit is een stijging van €7,4 miljoen ten opzichte van het jaar ervoor. Het aantal werknemers bij Simpel groeide tot gemiddeld 23 mensen over het hele jaar 2019. Dit zorgde ervoor dat de kosten voor personeel steeg naar €4,2 miljoen.

Efficiënte bedrijfsvoering

Simpel is vooruitstrevend op het gebied van efficiënte bedrijfsvoering. Dit leidt ertoe, dat ondanks het groeiende klantenbestand, de kosten van het callcenter zijn gedaald. Simpel heeft ook bespaard op online kosten, met als gevolg dat de verkoopkosten met €2,6 miljoen zijn gedaald tot €10,1 miljoen.

Toekomst van Simpel

De toekomst van Simpel ziet er rooskleurig uit. Door de financiële stabiliteit en de goede bedrijfsvoering is er veel vertrouwen in de toekomst. Simpel zal in het komende jaar blijven focussen op kwaliteit van de diensten, groeiend klantenbestand en een voortdurende omzetgroei. Er zullen nieuwe campagnes worden gelanceerd in het komende jaar. Daarnaast zal Simpel hun aanbod gaan vernieuwen en simplificeren.

Stabiele toekomst

Het gaat goed met de provider Simpel. In het afgelopen jaar hebben ze een groei gezien in omzet en aantal klanten. Dit heeft Simpel vooral te danken aan een goede bedrijfsvoering. In de toekomst is de verwachting dat Simpel stabiel door zal groeien.

Zelf Simpel klant worden?

Ben je zelf geïnteresseerd in een Simpel sim only abonnement? Bekijk de Simpel provider pagina. Hier kun je bekijken welke abonnementen Simpel aanbiedt. Een sim only abonnement afsluiten kan via de “Bekijken” knop! Simpel maakt gebruik van het netwerk van T-Mobile. Dit is een van de beste netwerken van Nederland. Een zeer betrouwbaar en snel netwerk.

Wat vind jij van de provider Simpel?
Laat een reactie achter!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 × 4 =