4G UNLIMITED - sim only onbeperkt internetMet een 4G onbeperkt internet only abonnement heb je veel vrijheid. Video’s streamen, veel muziek luisteren, ongestoord surfen op het internet: het is allemaal mogelijk. Je kunt met onbeperkt 4G namelijk eindeloos gebruik maken van snel internet op je mobiel! Daarom bieden wij, samen met onze partner, een 4G unlimited data (onbeperkt internet) abonnement aan. Dit is perfect voor als je onbeperkt wilt internetten en is ook geschikt als zakelijke oplossing. Je kunt kiezen voor alleen een simkaart, of een abonnement met MiFi router (waarmee tot 32 gebruikers tegelijk verbinding kunnen maken). Lees hier over ons 4G unlimited data aanbod en meer over onbeperkt internet.

Waarom voor ons Unlimited 4G data abonnement kiezen?

4g unlimited router
✓ Snel en stabiel T-Mobile netwerk, met een gemiddelde downloadsnelheid van 50 Mbps en uploadsnelheid van 10 Mbps
✓ Router waar 32 gebruikers tegelijkertijd verbinding mee kunnen maken
✓ Plug & Play: geen gedoe, direct gebruik maken van snel internet!
✓ Geen limieten en geen verlaging van snelheid
✓ Veilig en transparant netwerk
✓ Zakelijke oplossing

Wij hebben meerdere abonnementen, welke verschillen op basis van contractduur. Zo kun je ervoor kiezen om een maandelijks opzegbaar abonnement af te sluiten, of voor een contractduur van 1 of 2 jaar te kiezen. Dit is volledig afhankelijk van jouw wensen! Klik op een van de bestelknoppen om een abonnement af te sluiten.

Extra opties 4G Unlimited abonnement

Wanneer je voor een van de drie abonnementen kiest, zijn er een aantal interessante extra opties:

 • Geen MiFi router ontvangen, indien je deze niet nodig hebt of zelf al over de hardware beschikt.
 • Sim only met 5G: voor €2.50 p/m extra een 5G abonnement, ook weer zonder router.
 • Nog snellere abonnementen inclusief routers en optie tot 5G!
 • Speciale ‘Outdoor’ router: buiten gegarandeerd beter ontvangst!
 • Indien je voor een abonnement met MiFi router kiest: je kunt de router voor een meerprijs van € 50,00 kopen, in plaats van deze te gebruiken op bruikleen.

Voordelen van onbeperkt 4G

Wie wilt er nou niet zorgeloos kunnen internetten zonder dat een video hapert, vastloopt of kuren heeft? Met unlimited data kun je onbeperkt internetten, waar je ook bent. Of dit nou op het strand is of in een klein dorpje, je bent verzekerd van snel internet, zelfs op plaatsen waar menig Nederlander niet van heeft gehoord. Als je je dan ergens bent waar je bereik hebt, is het natuurlijk erg handig als je ook nog data bezit. Met ons 4G unlimited data abonnement ben je verzekerd van zowel bereik als onbeperkt data! Hiervoor hoef je je dus geen zorgen meer te maken of je internet hebt én waar.

Hieronder zie je een opsomming van belangrijke voordelen:

 • Binnenshuis een krachtig en sterk signaal zelfs als je van beneden naar boven loopt en visa versus.
 • Je internet snelheid ligt zo hoog, dat een trage en of haperende internetverbinding verleden tijd is. Geen irritaties meer door het ellenlange wachten door deze data simkaart.
 • Ga je wel eens op reis naar het buitenland? Dit kan zowel zakelijk als privé vele voordelen hebben als je gebruikt maakt van 4G onbeperkt. Zo hebben Nederlandse providers afspraken met veel landen over het gebruik van 4G. Hierdoor blijf je ook bereikbaar in het buitenland.

Sim only onbeperkt 4G providers

Met 4G unlimited maak je gebruik van alleen data. DIt houdt in dat je niet kunt sms’en en of bellen. Bellen kan uiteraard wel als je beschikt over WIFI. Elke mobiele provider biedt een andere aanbiedingen en service aan waardoor je meerdere keuzes hebt. De beste sim only provider bestaat niet omdat het kiezen van een abonnement persoonlijk is vanwege de verschillende wensen en eisen. 4G sim only provider is overigens vaak wel wat prijziger dan een 3G abonnement. Maar dan heb je ook wel iets: hierdoor kan je nog sneller internetten op jouw telefoon. Alle mobiele providers bieden tegenwoordig een 4H-netwerk aan. Het is aan jou de keuze welke het meest geschikt is voor jouw situatie.

Welke providers bieden 4G unlimited aan?

 • Tele2
 • Budget Mobiel
 • KPN
 • Vodafone
 • T-Mobile

Wat zijn de goedkoopste providers van onbeperkt internet?

Wanneer je alleen op zoek bent naar onbeperkt internet, is ons unlimited data abonnement de goedkoopste optie.

Van de bovenstaande providers biedt Budget Mobiel biedt het goedkoopste abonnement aan als het gaat om sim only 4G unlimited. Afhankelijk van jouw wensen, denk hierbij aan onbeperkt min / sms en contractduur, kan je het voor jezelf zo duur maar ook zo goedkoop mogelijk maken. Het is dus geheel afhankelijk van je eigen wensen en eisen.

Fair use Policy: Is onbeperkt ook onbeperkt?

Het voordeel van ons 4G unlimited abonnement: er zijn geen dag- en maand limieten & je internetsnelheid wordt nooit verlaagd, ook niet als je het veel gebruikt. Je kunt dus gewoon 10 GB per dag verbruiken. Wordt het erg veel (boven de 1000 GB per maand), dan is er een grote kans dat je het netwerk overbelast. In dat geval wordt er contact met je opgenomen. Vanwege fair use, wordt er dus gevraagd ‘in redelijkheid’ gebruik te maken van het abonnement.

Sim only onbeperkt 4G abonnementen vergelijken

Ons 4G unlimited data sim only abonnement is de beste en meest voordelige wanneer je alleen onbeperkt internet wilt.

Ben je toch op zoek naar ook bellen en sms’en? Check dan onderstaande vergelijker, waarin sim only abonnementen met onbeperkt internet staan. De filter is standaard al ingesteld op onbeperkt internet, dus het enige wat je nog te doen staat is het eventueel veranderen van de hoeveelheid belminuten, en vergelijken maar!