Written by Merel

4G netwerk nu ook beschikbaar bij Hollandsnieuwe

Als één van de laatste telecomproviders in ons land, volgt nu ook Hollandsnieuwe met het aanbieden van het 4G netwerk aan haar sim only klanten. De telecomprovider is hier in stilte mee gestart sinds vrijdag 30 januari. Hollandsnieuwe was al sinds afgelopen zomer bezig met het opstarten van dit netwerk. Alle klanten hebben zijn sindsdien voorzien van een simkaart die dit netwerk ondersteunt.

Sim only abonnementen op het 4G netwerk

Het 4G netwerk is beschikbaar voor alle klanten met een Sim Only 500 of hoger. Voor klanten met een sim only 500 of 1000 kost de overstap naar het 4G netwerk €2,- per maand en voor klanten met een hoger abonnement kost dit slechts €1,-.
Hollandsnieuwe belooft een stabiel en snel netwerk, waarvoor de provider gebruikt maakt van het netwerk van Vodafone. De maximale downloadsnelheid is 150 Mbps, en de maximale uploadsnelheid van 50 Mbps. Om gebruik te kunnen maken van dit netwerk, geldt dat je een smartphone moet hebben die dit netwerk ondersteunt. Dit is echter tegenwoordig bij nieuwe smartphones altijd het geval. Klanten kunnen er ook voor kiezen om gebruik te blijven maken van het 3G netwerk met een downloadsnelheid van 25 Mbps en een uploadsnelheid van maximaal 3,6 Mbps. Hier hoeft niet extra voor betaald worden.

Sim only abonnementen bij Hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe biedt sim only abonnementen aan waarbij je belt, sms’t en internet uit één bundel. Je abonneert je dus bijvoorbeeld op een sim only 500 abonnement, wat betekent dat je zelf de combinatie mag maken tussen belminuten, smsjes en mb’s voor in totaal 500 eenheden. De sim only 800 bundel is onlangs verdwenen. De provider onderscheidt zich hierin ten opzichte van de concurrent. Klanten ervaren dit als gemak, duidelijkheid en transparantie. Je kunt ook in het buitenland gebruik maken van deze bundel, al gaat je verbruik dan wel sneller, de belminuten en sms’jes worden eerst vanuit je bundel opgemaakt voordat je extra moet gaan betalen. Wanneer je bundel op is, kun je zelf voor de rest van de maand gewoon beltegoed opwaarderen en gebruik maken van de mobiele diensten tegen een zeer voordelig tarief. Wanneer je nieuwe bundel van start gaat, blijft het beltegoed gewoon op de simkaart staan.

Met deze netwerkupgrade is de provider één van de laatste die de overstap maakt naar het 4G netwerk. Alleen Simpel biedt dit op het moment nog niet aan. We verwachten dan ook dat deze provider snel zal volgen.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 5 =