Written by Dennis Vlaar

4G abonnementen vergelijken?

Ben je op zoek naar een 4G abonnement en wil je een voordelig abonnement scoren? Dan ben je hier op het juiste adres! Wij helpen je met 4G abonnementen vergelijken die in Nederland beschikbaar zijn. Daarnaast geven we je extra info over 4G abonnementen. Lees dus verder!

Bekijk & Vergelijk alle 4G abonnementen!

Het aanbod van sim only abonnementen met 4G internet is gigantisch. Bijna elk abonnement bevat tegenwoordig 4G en telefoons van de afgelopen jaren zijn compatibel met 4G. Om een goed 4G abonnement te kunnen kiezen, kun je gebruik maken van onze onafhankelijke 4G sim only abonnementen vergelijker. Door de balken te verschuiven kun je aangeven hoe groot je je abonnement wilt hebben. Als je meteen een abonnement wilt afsluiten, kan dat via de bestelknop!

Waar moet je op letten bij 4G abonnementen vergelijken?

Als je gebruik maakt van onze sim only vergelijker, dan zijn er een aantal dingen waardoor je het vergelijken makkelijker maakt. Om een abonnement te kiezen, moet je eerst weten wat bij je past. Vraag jezelf dus af:

  • Hoeveel minuten bel ik per maand?
  • Hoeveel MB’s data verbruik ik per maand?

Als je dit niet precies weet, kun je bij de instellingen van je telefoon kijken wat je verbruik is. Ga naar “instellingen”, dan naar “mobiele data”. Bij het kopje “dataverbruik” heb je inzicht in je verbruik van de afgelopen maand.

Voor wie is een 4G abonnement geschikt?

Een sim only abonnement met 4G internet biedt mogelijkheden die met 3G niet mogelijk zijn. Een filmpje kijken op je telefoon met 3G gaat moeizaam, met 4G is dit geen probleem. Als je je stoort aan de internetsnelheid van 3G, dan wordt het tijd om over te stappen naar 4G. Meestal betaal je voor een 4G sim only abonnement €1 per maand meer dan voor 3G.

Verschil 3G en 4G

4G is al sinds 2014 beschikbaar in Nederland. Toch wordt er nog steeds veel gebruik gemaakt van 3G. De vraag wat het verschil tussen 3G en 4G is, is dus nog steeds relevant. Het grootste verschil tussen 3G en 4G is de internetsnelheid. 3G komt tot maximaal 10 MBps en 4G kan maximaal 150 MBps. Daarnaast is de verbinding op het 4G netwerk veel stabieler. Een 4G verbinding is te vergelijken met de Wifi verbinding die je thuis hebt.

Is het 4G abonnementen vergelijken gelukt?
Laat het ons weten!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

vier × 4 =