Written by SimonlyCheck

2 jaar sim only contracten minder populair

Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten sim only abonnementen. Iedereen kan een persoonlijk afweging maken en kiezen voor het abonnement welke het beste bij hen past. Bel- en internetbundels worden steeds groter en voldoen steeds meer aan de vraag van de eindgebruikers. Ook de contractperiodes van sim only abonnementen zijn aan verandering onderhevig. Zo heb je nu al abonnementen vanaf een maand. Hiermee kun je dus maandelijks jouw sim ony opzeggen. Dit is ideaal als je wilt genieten van meer vrijheid. Toch zitten er aan dit ogenschijnlijk aantrekkelijke abonnement toch ook wat nadelen. We laten je hieronder zien waarom je wel of juist niet moet kiezen voor een dergelijk abonnement.

Voor welke contractperiode kan ik het beste kiezen?

Het is aantrekkelijk te kiezen voor meer vrijheid als het gaan om een sim only. Toch is het belangrijk even verder te denken. Ook al lijkt het dat je met een abonnement van elke keer maar 1 maand slim uit bent, de praktijk wijst anders uit. Deze abonnementen zijn vaak een stuk duurder per maand. Je betaald voor 1 maand veel meer dan bv. een sim only abonnement van 1 jaar en zeker 2 jaar. Hoe langer je bij een provider zit aangesloten, hoe meer korting op je maandbedrag dus. Ook betaal je bij 1 maand vaak aansluitingskosten, hetgeen je bij andere abonnementen vaak niet betaald. Dit is ook nog eens per provider verschillend.

Toch neemt de populariteit van de 2 jarige sim only abonnementen af. Dit komt omdat veel mensen toch niet meer zitten te wachten op een sim only van 2 jaar. Ook willen mensen vaak weer eens een nieuw toestel en deze ontwikkelingen gaan erg snel. Zo wordt er elk jaar een nieuw toestel van Apple maar ook Samsung gepresenteerd. Dit maakt het minder aantrekkelijk vast te zitten aan een sim only van 2 jaar. Hierbij zal je dan een abonnement ernaast moeten nemen als je een nieuwe telefoon aanschaft. Dit is niet iets waar veel mensen op zitten te wachten.

Wij raden je wel aan slim te kiezen. Ga je wat langer gebruik maken van een sim only dan blijft een 1 of 2 jarig sim only abonnement toch de beste keuze!

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × vier =