Written by Donat Berisha

1 maand onbeperkt internet gebruiken?

Ga je op vakantie naar het buitenland, of wil je gewoonweg een maand lang onbeperkt internet voor thuis, onderweg en/of op je werk? Er zijn er een aantal mogelijkheden om data 1 maand lang onbeperkt te gebruiken. In dit artikel bespreken we op welke manieren 1 maand onbeperkt internet mogelijk is en in welke gevallen het verstandig is hier voor te kiezen.

Hoe vind ik een 1 maand onbeperkt internet abonnement?

Meerdere providers bieden 1 maand onbeperkt internet aan. Het vinden van een dergelijk abonnement is eenvoudig. We zetten de stappen hieronder op een rijtje.

  • Maak gebruik van de vergelijker hieronder. Het filter staat al op onbeperkt internet.
  • Vervolgens hoef je alleen nog maar bij contractduur te kiezen voor 1 maand. Zoals je dan ziet, kun je kiezen uit drie providers, namelijk Budget Mobiel, KPN en Tele2.


Heb je nog geen sim only, ben je nog op zoek of wil je overstappen van provider? Dan het is mogelijk om bij deze providers onbeperkt te kunnen internetten voor 1 maand, zonder dat je vastzit aan een 1 of 2-jarig abonnement. Bij de meeste providers sluit je vaak een langdurig contract af al wil je onbeperkt kunnen internetten. Vergelijk de bovenstaande providers en kies het geschikte maandabonnement dat bij jou past door te klikken op de bestelknoppen! Wil je eerst meer informatie over onbeperkt internet, bekijk dan deze pagina.

Andere mogelijkheden voor 1 maand unlimited data?

Stel je zit al bij een provider, zoals T-Mobile, Simyo, Youfone, etc. dan is het mogelijk om bijvoorbeeld je bundel te wijzigen. Dit geldt dan wel alleen als je een 1 of 2-jarig abonnement hebt afgesloten, aangezien onbeperkt internet bij deze providers niet mogelijk is bij een maand abonnement. Bekijk de mogelijkheden bij de betreffende provider waar je een abonnement hebt.

Data abonnement met onbeperkt internet

Het 4G data abonnement van Sim Only Check is een uniek abonnement, waarmee het mogelijk is om echt onbeperkt te internetten. Dit abonnement is vooral geschikt als tijdelijke oplossing, zakelijke oplossing of wanneer meerdere mensen gebruik willen maken van het abonnement, aangezien je een router ontvangt waar tot 32 gebruikers tegelijkertijd verbinding mee kunnen maken. Tevens is het ook mogelijk om voor een maandelijks opzegbaar abonnement te kiezen!

Bekijk onze pagina over het 4G unlimited data abonnement voor meer informatie.

Voor wie is 1 maand onbeperkt internet geschikt?

Benieuwd of onbeperkt internet voor 1 maand geschikt is voor jou? 1 maand lang onbeperkt internetten is geschikt voor mensen die uiteraard niet aan een 1 of 2 jarig contract willen vastzitten. Ga jij op vakantie en wil je online video’s kunnen bekijken, kunnen netflixen of videobellen en altijd muziek kunnen luisteren? Dan is 1 maand unlimited data zeker geschikt om ongestoord te kunnen internetten zonder te letten op je dataverbruik. Ook is dit geschikt wanneer je gewoon thuis of op je werk onbeperkt wilt kunnen internetten.

Heb ik echt onbeperkt internet nodig?

Het is goed om jezelf af te vragen of je nou wel echt onbeperkt internet nodig hebt. Je kunt namelijk bij veel providers ook kiezen voor een sim only met 5GB, 10GB of 20 GB per maand. Ga dus na wat jouw internetgebruik is per maand. Kijk je veel filmpjes, kijk je veel online TV en/of stream je veel muziek? Dan gaan de MB’s erg hard. In dat geval adviseren we om onbeperkt internet te kiezen, zodat je nooit hoeft te letten op je dataverbruik, waarmee je ‘buiten je bundel’ kosten vermijd.

Voordelen van een maand onbeperkt internet

Wil je een maandelijks opzegbaar abonnement, waarbij je onbeperkt kunt internetten? Dan brengt 1 maand onbeperkt internetten vele voordelen met zich mee voor jou. Deze lees je hieronder!

  • Je zit niet vast aan een 1 of 2 jarig contract. Hierdoor kun je altijd overstappen van provider wanneer deze niet voldoet aan jouw eisen en wensen.
  • In tegenstelling tot prepaid of een telefoonabonnement is een sim only abonnement vaak voordeliger.
  • Je hoeft niet te letten op je dataverbruik. Je kunt eindeloos films kijken, muziek streamen en op sociale media surfen

Lees hier alle informatie over maandelijks opzegbare sim only abonnementen.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 13 =